vrijdag 6 juni 2008

Roadtrip Dag 7

Ik ben alweer een week op pad, wat gaat dat enorm snel. Vandaag was weer een bijzondere dag.

Weer: Vanochtend regende het pijpenstelen dus wij een beetje shoppen in Jackson. Soort Country Westen Valkenburg. Met een hoop souvernierswinkeltjes en cowboyhoeden en opgezette beesten. Beer te koop voor $19.500,-. Natuurlijk.

Misleidend: We hadden het plan om een toch met de kabelbaan te doen hier vlakbij de berg op. In de winter is het hier een groot skigebied. De dame bij de receptie van ons hotel zei dat door het slechte weer de Gondola niet zou gaan. Eigenwijze ik, toch even naar dat dorpje rijden en ja hoor... het stopte met regenen en de Gondola ging gewoon.

Spectaculair: De Gondola was geweldig. Wat een hoogte en wat een uitzicht. Vreemd om zo hoog te gaan dat je in de sneeuw staat en er nog sneeuw op takken van de bomen ligt. Het was rond het vriespunt boven en erg winderig. Zeker de moeite waard.

Vanavond: Nu even rust en dan vanavond naar de toeristische gunfight show op het Town Square. En daarna de Million Dollar bar met live country muziek en barkrukken met zadels. HHHIIIIIHHAAAAA!!

Muziek: Ik hoop vanavond een hoop gesnik.

Foto´s Dag 7

Geen opmerkingen: