dinsdag 10 juni 2008

Roadtrip Avond 7

Ik vind dat de avond ik Jackson een extra blogje verdient.



Als eerst de gunfight in het centrum van Jackson bezocht. Een hoop parttime cowboys en dames in sexy jurken die dansten, zongen en schoten in een afgezette straat. Natuurlijk een gigantische tourist trap, maar we hebben er smakelijk om gelachen. Het was qua weer een super avond en die mensen deden zo´n hun best.

Knallend: Na dit ´spektakel´ zijn we de Silver Dollar Bar ingedoken. Lekker aan de bar gehangen, borrel, borrel, hapje eten en borrel. Er begon een countyband en we zater eerste rang, helemaal prima. Een hoop cowboyhoeden aan de bar met grote snorren.


Passend: Toen er mensen gingen dansen denk Two Step zat de sfeer er helemaal goed in. Normaal zal je me niet snel in zo´n tent vinden, maar het pastte helemaal bij de dag en bij het stadje Jackson.

Whatever: Toen we nog even naar de Million Dollar Bar wilden bleek deze gesloten te zijn voor een private party. De Million Dollar Bar is de meest beroemde/beruchte bar daar in de buurt. Met zadels als barkrukken. Helaas gesloten, maar nu hebben we tussen de locals gezeten. Wel zo leuk.

Muziek: Inderdaad een hoop gesnik.

Foto´s Dag 7

Geen opmerkingen: