maandag 16 juni 2008

Roadtrip Dag 16

Vanochtend heb ik mijn vader op het vliegtuig gezet, nou ja, bij de douane afgezet. Dikke knuffel gegeven, traantjes weggepinkt en weer in de auto gestapt. Op naar Reno. Interstate 80 verder naar het westen. En deel 2 van mijn avontuur is begonnen.

Vandaag heb ik voornamelijk droogte gezien. Semi woestijn.

Opmerkelijk: Het eerste deel van de reis was alleen maar zand. Wit zand. Het was 25 graden, dus sneeuw kon het niet zijn. Maar het was zeker zo wit.

Oneindig: Elke keer van die oneindige wegen, waar je het ´eind´ elke keer aan de horizon ligt.

Gevaarlijk: Nevada heeft blijkbaar flink wat gevangenissen. Ik ben drie keer het bord tegengekomen: Liften Verboden. Gevangenis gebied. Nou goed, mocht je dan toch een lifter zien, dan weet je dat dat een bajesklant is en kun je er met een grote boog (en heel hard rijdens) omheen.

Nu ben ik dus in Reno, Las Vegas is het klein. MET de casino´s EN de trouwkapelletjes. Een hoop kitsch, een heleboel daklozen en vervallenheid. Niet echt iets voor mij, dus ik heb een beetje door het centrum gecruist en toen een rustig Indiaas restaurant opgezocht. Heerlijk gegeten en een bollywood film op groot scherm, dus ook nog entertainment.

Muziek:
Favoriet van de dag: Gare Du Nord - Beautiful Day
Hardst meegezongen: Natasha Beddingfield - I wanna have your babies
Waanhoop nabij: Reggaeton CDtje, in het bijzonder Wisin & Yandel - Pam Pam
Bouncen: Hot Chip - Ready for the floor

Foto´s Dag 16

Geen opmerkingen: